UŽ BRZO

UŽ BRZO

Anotace: ....

Hozený oblázek zapadá za obzor
a blyští se,v krůpějích paprsků,
které propadají,skrze tajemné mraky.
Kotel těch mraků,jako netvor,
v hurikánu řítí se na ukázku,
že příroda bude vzdorovat taky.

Chvěje se celá zem,
z nebe slétají ohnivé čáry,
co za sičení,zhasínají v moři.
Všechna síla světa vychází ven,
z hlubin jako magické tvary
a špičku zla na světě boří.

Zvedají se vlny,
do závratných výšek,
hrnou před sebou to zlo.
Půda pod nohama brní,
trhá se do neuvěřitelných šířek
aby peklo na zpět,do hlubin šlo.

Do hlubin temnoty a zapomnění,
do žaláře věčného ohně
a pak možná,se pohromy stanou legendou.
Jenže žádná pomoc,tu asi není,
když člověk a příroda,
už se brzo ,pod jednu střechu nevejdou!!!
Autor ZILA78, 26.09.2010
Přečteno 334x
Tipy 14
Poslední tipující: CRASH, Martin Švarc, René Vulkán, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š., Gabrielle
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu temné,
chtělo by to v dalších dílech
trochu vyjasnění a optimizmu

27.09.2010 12:04:00 | René Vulkán

Zamyšelnkové a působivé dílko. ST!

26.09.2010 11:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí