Mraveneček

Mraveneček

Anotace: Když je pozorujete v lese, tak vás překvapí jak dokážou být tak pracovití.

Jsem hbitý mraveneček,
stavím si nový domeček.
Jedno smítko za druhým,
díry s nimy zaalepím.
Spousta jehliček se mi hromadí,
na zpevnění použiju asi kapradí.
Teď už zbývá jen vyzdobit,
a fasádu z venku nahodit.
No jsem to ale šikula,
ta práce se opravdu povedla.
Autor Tea, 26.09.2010
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí