Podzimní podvečer

Podzimní podvečer

Anotace: Barevný podzim na sídlišti

Hlásky veselé, zvuky patvarné
Ze své výše vnímám pozorně.
Zde klučík v pestré košilce,
tu šum ostrých kos,
sekajíc trávu těsně nad zemí.
Avšak ticho line se dál, hlouběji,
než tisíc zvuků…

Křik dravého ptáka rozsekne tu známou shodu.
Hned zas šum a ruch kvílející z barevných zahrádek.

Toulky svádějí poslouchat bedlivě.
Kotouč horký těžce zapadá za modrou věž.
A klučík v pestré košilce
už dávno vychutnává sladký sen.
Autor Beskydka, 04.10.2010
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady mi malinko vadi forma jakou je tva basen podana.. moc dlouhe radky na muj vkus.. ale jinak je to zajimave napsano..

04.10.2010 18:46:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí