Konec léta

Konec léta

Anotace: Konec léta v Orlickém podhůří

Konec tužeb, konec léta,
rudě nebarví se tváře moje,
vlaštovičky, ještě chvíli
stavte záři křídla svoje.

Houfy černé, mračna tmavá,
až mi v těle běhá mráz.
Hejna vran a zlostných ptáků
naše pole hyzdí zas.

Skřehot, vřískot, krků lstivých
nenechá mě v noci spát.
Lesklé peří, oči divé
strachem budou se mi zdát.
Autor Beskydka, 04.10.2010
Přečteno 309x
Tipy 5
Poslední tipující: isisleo, patrikus, saddova, Agniezka, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobre se cetla, lehce.. neni to slozita poezie..

04.10.2010 18:44:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí