ZIMA

ZIMA

Anotace: o pocitech

Širou plání větry pobíhají,
vločky z vesmíru na zem padají.
Menší dětičky na překvapení čekají,
jejích rodiče plnou hlavu starostí mají.
Venkovní krajina je stalé bělejší,
říční údolí stalé zmrzlejší.
Ježíšek k svátečným sáním jeleny doprovází,
věrní trpaslíci ho na putování vyprovází.
S jejích požehnáním okouzlující zimní období přichází.
Čas Vánoc a klidu nám už nikdo nepokazí.
Autor narcisie, 10.01.2006
Přečteno 724x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí