Podzim v barvách

Podzim v barvách

Anotace: Z radosti, konečně je zde.

Večery jsou chladnější
rozbřesky, delší a krásnější
pozdim listy stromů maluje
žlutá, hnědá, i do rudé

Vzduch krásně voní
mraky děti vody rodí
příroda se chystá spát
a děti s draky si hrát

vítr hlásí hrdě tu svou
hudbu krutou i melodičnou
čapky a kabáty po ulicích chodí
společně se za ruce vodí

pole jsou prázdná a holá
dítko v listí do školy se courá
kaštanů a jiných plodů je čas sběru
už to chtělo po vedrech změnu
Autor MRF, 07.10.2010
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí