Dotek přírody

Dotek přírody

Anotace: Zázraky se doma nedějí,i obyčejná cesta je plná překvapení

Purpurová záře posledním voláním dne

(marná snaha) s odchodem váhá

tma den vraždí

ten na moment zvážní, únava ho zmáhá

pak zahlédne svého vraha, chvilinka drahá

okamžik, co pro oko drogou se stává

horizont zalitý krví

nebude poslední, ba ani prvý

jsi němý svědek, pohledem spočiň

odpusť jej či odsuď ten zločin
Autor Reason, 08.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí