Podzim

Podzim

Anotace: Dnes je tak krásný podzimní den...

Padá čevená, žlutá,
vznáší se k zemi,
i holka mrzutá,
na rtech usměv má.

Sluneční paprsky rozvíří barvy,
prosvítají skrze větve,
listů úplné vřavy,
do rudých odstínů.

Odráží se na náladě,
odráží se od vlasů,
červená, oranžová, žlutá,
...jak krásně šuští.
Autor Kirsten, 12.10.2010
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí