Děkuji

Děkuji

Anotace: V nádherném podzimním dnu na našem jáchymovském kopci Klobouku...

Slunce svítí, září, hřeje,
cítím se jak drozd, co pěje.
Chci vyzpívat všemu světu,
že vidím, co skřivan v letu.
Shlížím v ozářenou zemi,
a tak nějak hezky je mi.

Země voní, láká,
jako nebe ptáka.

Ve světě je mnoho zloby
ze starší, dávnější doby.
Ještě víc však z toho času,
kdy já obdivuju krásu.

Klásek, vlčí mák.
Z této doby. Tak.

Zkáza patří všechněm nám.
Ale On odpustil nám.

Kytky. Vlčí mák a klas.
Skřivana a drozda zas.
Zemi, vodu, vzduch...
To vše stvořil Bůh

Děkuji.
Autor Eva Pincová, 12.10.2010
Přečteno 329x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, Ivo K., James Libustka, Holis, lady oToman, Žqáry, Polion, Danga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí