Jadérko

Jadérko

Anotace: Opět o podzimu

Sbírka: Korálky z Peckovska

Kdopak ví co bude zítra
až se ráno probudím
Chladná a studená bývají jitra
i když jsem v listí, tak se nastudím

Snad zdaří se mi do země se zavinout
pod vrstvou listí pěkně spočinout
A na jaře, pak na klíčku
vystrčím pěkně hlavičku

Až lísteček se ukáže
tak víc budu mít kuráže
Z tenkého proutku
statný stromek vzroste

Však nyní mám jen přání prosté

Zavrtat se do hlíny
z listí mít teplé peřiny
Autor ada.cat, 15.10.2010
Přečteno 434x
Tipy 9
Poslední tipující: Lota, Anura, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsane!

18.10.2010 16:55:00 | Anura

To je moc roztomilé..
st.

15.10.2010 18:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí