I wonder

I wonder

Anotace: Krátké pojednání o tom, čemu se divím. Je to pouze pár veršů, které jsem měla zpracovat jako úkol na seminář z anglického jazyka. Celkem se mi zalíbily, a proto bych se o ně zde s vámi ráda podělila.

(bez českého překladu)prosím nepřekládat!!!

I wonder where the water is,
and rain.
It is a very strong warrior
in battles with flame.
But the same enemy of life!
Imagine the flood and people
who die.
A little black-out in memory
is the biggest mistake in our history...

And the question is relevant.
Why do we not respect the nature?
It will be the wrong way to future.

- The mankind like an angry elephant.


(bez českého překladu)prosím nepřekládat!!!
Autor ellen.fanci, 20.10.2010
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí