Jaro

Jaro

Anotace: No vždyť já vim, že je podzim... Ale pojďme si dát báseň o mnohem příjemnějším ročním období.

Až se rampouchy roztečou
a s nimi sněhuláci.
Stromy bílé kabáty svlečou,
přiletí stěhovaví ptáci.
Nebe zázračně se vyjasní,
slunce začíná hřát.
Lidé na stráních dlouze sní,
budou si něco přát.
Louky barevně rozkvetou,
zazelenají se stromy.
Hospodyně špínu vymetou,
vyčistí svoje domy.
Tak přijde jaro rozehřáti
zmrzlé lidské duše.
Zimu na trůně vystřídati,
jak Obama Bushe.
Celý svět se probouzí
ze zimního spánku.
Nastává krásné období,
čas svěžího vánku.
Autor Marbal Škutin, 22.10.2010
Přečteno 667x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, René Vulkán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky, to jsem potřebovala :-).

23.10.2010 09:53:00 | Gabrielle

já jaro nad podzim nepovyšuji, ale napsána je ladně

22.10.2010 17:35:00 | Lilien

to s tím Obamou a bušem mě přijde vtipný

22.10.2010 17:30:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí