TETA A YETY

TETA A YETY

Anotace: Niekto zimu potrebuje a ten druhy ,pikle kuje! Aj takVAS mam rad! Hrku

Na najvyššiu horu sveta,
vyliezla raz moja teta.
Bez pomoci, bez kyslíka,
s Yetim si od vtedy tyká.

Potriasla mu pravou labou,
Yety sa k nej vtedy nahol.
Povedal jej:,, Milá teta,
stojíš na najvyššej hore sveta.

Gratulujem, zvládla si to,
musíš však zaplatit mýto.
Liter džúsu,jedny keksy.
To neplatí,že si sexi.“

Tak mu teta zaplatila
a pekne ho pozdravila:
,,Ešte ťa odfotiť skúsim
a potom čau, fakt už musím.“

Doma je už naša teta.
Smúti Yety, hora sveta.
Krútim hlavou, teda toto.
Yety jej podpísal foto.
Autor džemo, 12.01.2006
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ha.he.hi.ho.hu ... smích

12.01.2006 16:26:00 | SNOWGIRL

tak písni ;o)
cecilka8@post.cz

12.01.2006 13:19:00 | Cecilka

:o))) chachá, div jsem si hubu neroztrhl..

12.01.2006 12:13:00 | Bajaja

Málokomu se tu stane,
že má foto podepsané
od sněžného mužíčka... :o)
Tuze pěkná básnička!!!

12.01.2006 12:02:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí