Poezie o přírodě

Poezie o přírodě

Anotace: ...pokračování básně ŘEKA

Přišla ke mně děvčátka,
půjdem sbírat poupátka,
na paloučku posetém
milióny květů,
v trávě malé kapky rosy,
velké ticho je tu.
A hle!
Támhle srnka běží,
kousek dál zas zajíček,
v mechu krásná liška leží,
vedle ní je rybníček.
Už tu není takové ticho,
celá louka ožívá,
ptáci pějí krásnou píseň,
zmije se tu vyhřívá.
Autor olusza, 22.10.2010
Přečteno 1862x
Tipy 2
Poslední tipující: Inge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí