PODZIMNÍ

PODZIMNÍ

Anotace: Zlín, 25. 10. 2010

Časně ráno za svítání
Kráčíš tmavým lesem
Za ptačího povídání
Jdeš voňavým vřesem

V slunečním paprsku spatříš cosi
Co možná je a možná není
Jemně to vstává z kapičky rosy
Začínáš věřit ve zjevení

Dívenka křehce stojící v mlze
V barevném listí oděná
O ní jsi sníval v každé své touze
I ona zdá se zasněná

Vůně po šípku v jejím dechu
Vlasy jí větřík cuchá jemně
Držíš ji v náručí v měkkém mechu
A něžně zvedáš z prochladlé země

Tiskneš ji k sobě malinkou
Však její úsměv mizí
Kroutí malou hlavinkou
Že jsi pro ni cizí

Možná že i trochu tuší
Že chtěl bys ji chránit na zimu
Však svoboda více sluší
Té lesní víle s vůní podzimu
Autor Kopretinka:-), 25.10.2010
Přečteno 722x
Tipy 22
Poslední tipující: Jenda P., dream in emptiness, Bíša, Danger, Zayo, Psavec, Gabrielle, labuť, Sweet KiWi, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné počteníčko,pěkný příběh,máš cit.Díky za ni.

03.11.2010 16:07:00 | Danger

velice hezka. ST =)

30.10.2010 12:30:00 | Zayo

Možná že i trochu tuší
Že chtěl bys ji chránit na zimu
Však svoboda více sluší
Té lesní víle s vůní podzimu

pěkné ST!!!

25.10.2010 11:39:00 | xoxoxo

Pohádkově laděná, plná něhy...

25.10.2010 09:29:00 | labuť

hezoučké

25.10.2010 08:57:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí