Podzimní

Podzimní

Anotace: .......

Nastav si srdce
Podle hodin Tvého času
Možná ,že přijde den
Pro jeho spásu…

Vlaštovky stěhují
Do teplých krajů
Podzimkem začíná
Období lásky vrahů….

Pochmurné nádraží
Po ránu
Lidí bez nenávisti
Jako šafránu….

Snad z jara
Nové lásky přijdou
Do našich mysli
Se vrátí soudnost s vírou…
Autor v.hercik, 01.11.2010
Přečteno 534x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Sladkalu, jitka.svobodova, danav, PIPSQUEAK, Květka Š., Malá Lucije, Kapka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nastav si srdce
Podle hodin Tvého času
Možná ,že přijde den
Pro jeho spásu…

Hezké verše...líbí - ST

01.11.2010 23:43:00 | Sladkalu

Snad z jara
Nové lásky přijdou
Do našich mysli
Se vrátí soudnost s vírou…

Pěkně napsané a snad se vrátí... ST!

01.11.2010 08:29:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí