listopadová

listopadová

Anotace: zase jednou něco podzimního

podzim serval stromům listí
slunce uslo v šedých mracích
nesmíš si být ničím jistý
jinak srdce vykrvácí

podzim bolí vítr pláče
nebem táhnou hejna ptáků
kraj je chladnou vodou smáčen
skřípou kola starých vlaků

venku v dešti pohleď na ně
mrznou smutné holé stromy
vem do dlaní moje dlaně

v dálce zase slyším hromy
šeptám rty co chutnaj slaně
že se jednou všechno zlomí
Autor branwen, 06.11.2010
Přečteno 518x
Tipy 19
Poslední tipující: dream in emptiness, James Libustka, fidgetypoet, šuměnka, Jana M., Jiná, Kapka, CULIKATÁ, Gabrielle, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný sonet listopadu
krásná slova v něze chladu
krásná báseň nemá vadu...

07.11.2010 15:30:00 | šuměnka

všude chlad
je listopad

06.11.2010 20:18:00 | Kapka

Je bolavá, ale i tak podzim někdy působí...

06.11.2010 17:20:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí