DŘÍVE NEŽ LÍSTEK

DŘÍVE NEŽ LÍSTEK

Anotace: Ještě padají...

DŘÍVE NEŽ LÍSTEK
z koruny stromu
snese se na zem
Dříve než paprsek
ze srdce Slunce
doletí k nám

Uslyším píseň
krátké chvíle
tu
co si den
brouká
už od rána

Dříve než kvítek
položí tvář
na teplou zem
Dříve než proud vody
zmizí za posledním
zákoutím řeky

Uslyším píseň
krátké chvíle
tu
co si spolu s ním
broukám
už od rána
Autor Tichá Šárka, 09.11.2010
Přečteno 543x
Tipy 18
Poslední tipující: Noc17, Bíša, nebech, carodejka, Elisha, labuť, jedam, CULIKATÁ, takova, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké.

11.11.2010 19:57:00 | carodejka

dříve,než lístek z koruny stromů.slétne sem dolu na zem,už možná mrtvá jsem

09.11.2010 21:13:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí