strom

strom

Anotace: vnímáme je vůbec?

Semínko klíčí v lůně země,
budoucí dub.
Rodí se s bolestí, kterou neznáme,
úzký stonek sílí větrem v kmen.
Měřítkem času je kruh.
Modlí se větvemi vzhůru,
jenže bozi samozvanci
přijdou si pro své teplo,
teď,nebo za milion let.
Svou smrtí se nám odevzdá,
tak tiše, jak žil,
nechá zemi kořeny.
My máme jen ten bludný.
Autor Katuse, 10.11.2010
Přečteno 422x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Danga, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí