Konec podzimu

Konec podzimu

Anotace: *.*.*.*.*.*

Poslední listy holých stromů padají,
již pro ně není místa,
na zemi chvíli smutně vlají,
než je zdrtí čísi bota.

Čas barev kamsi mizí,
odchází vstříc zapomnění,
které pro něj není cizí
stačí mu jen lidské snění.

Leč podzim zde bude stále,
v duších žijících lidí,
když zaklepe my řeknem dále,
ať ten stesk v srdcích našich vidí.
Autor Michael404, 11.11.2010
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Psavec, labuť, Javavia, Nick Name, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pekne.Vitam Te na Literu.

11.11.2010 19:06:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí