Zvukem v květu

Zvukem v květu

Anotace: ...

Zvukem v květech,
poslové lesů
na nevinných sklech ,
hráli a hráli,
hudbou z plamenů přisahali,
kopcům i stromům zašera,
pastevcům Slunce zvečera, z
vukem jak Bohem
v čtyřech skalních zdech,
neseným v květu
párem křídel na zádech
Autor Káňátko, 13.11.2010
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Veselý Drak, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí