Noční stepí

Noční stepí

Anotace: Ten chladivý pocit svobody.....

Chladnou noční stepí
utíkám rychlým klusem
toulavé vlčice !
Občas se zastavím
a větřím do všech stran.
Na mého jediného
vlka toulavého tu čekám.

Je to ON a jenom on,
hluboce je mi oddán !
Vlci jsou věrní
- byť sice,
jak ho znám,
dlouho mu trvá,
než přijde...!
Moc ráda ho mám,
je mým druhem.
Má drsnou srst
s tmavým pruhem.
Nikdo na něj nemá,
je plachý i dravý,
když mne objeví -
rázem je hravý !

Teď je někde tam,
kde já ho nečekám...
Čekám ho tady,
pod skalním převisem.
Sama tu jsem a vítr
mne hladí svým poryvem,
mou srst rozčesává
a pode mnou
je chladivá tráva...
Autor Hana Trnková, 15.01.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu říkám totální převtělení!!!

02.02.2006 07:50:00 | Krtica

Fííííí, to je rozlet, to je třída... umíš, víš to? Za 100 s potleskem :-)

15.01.2006 13:22:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí