Polární záře

Polární záře

Anotace: ...

Na nebi jasně září barev na tisíc,
bílým sněhem ťapká vesele zajíc.
Magická noc, plná vzpomínek a snů,
noc, která se zapíše do našich dnů.

Polární liška čumákem rejdí ve sněhu,
hledajíc večeři nebo prchlivou něhu.
Medvěd zas spí si poklidným spánkem,
nenechá se rušit chladným vánkem.

Jasná polární zář, noc splněných přání,
která nám často ruměnec do lící vhání.
Vlk už brousí si zubiska na onoho zajíce,
liška se drze přidá, je totiž mazaná nejvíce.
Autor Wyrda, 02.12.2010
Přečteno 520x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí