Netopýři

Netopýři

Anotace: mé vyznání k těmto tvorum

Jsi dokonalý noční tvor, ukrytí ve skalách, zavěšený spíš, přykrytý křídly z hedvábí.

Tělo tvé je jako orchidej, čisté i jedovaté je, na dotek jako polštářek ze sametu.

Tvoje oči, ač si slepý, vydí víc než ty mé, jsou branou do jiné dimenze.

Tvoje drápy na ichranu jsou, krásné jako trny ruže, jenom ty se s nima bránit mužeš!

Kdzyž lítáš je to jako ohnostroj, je-li vás víc je to pastva pro oko.

Miluji vás, a ctít vás vždy budu, ste děti noci, nejčistší tvorové co nad našim světem lítají, uctu k vám už na věky mám.
Autor RedZombieBat, 07.12.2010
Přečteno 521x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí