Erzgebirge und Joachymstadt

Erzgebirge und Joachymstadt

Anotace: Reklamní upoutávka na volné byty v Jáchymově

Les je tanečník co tančívá v noci,
v reflektorech měsíce a hvězd,
tolik plavých pohybů má v moci
nechá se hudbou noci vést.

Louka je dáma nekonečná,
co Ti vždy za kopcem mizí,
za uchem květ má slečna
jež se leskne zlatem ryzím.

Hory jsou jako statní muži,
na stráži stojí kolem Tvé země.
po srázech rvou si kůži,
nad řekou se sklání jemně.

Město co skrývá se v údolí,
rozzáří se znovu až přijde čas,
kruté rány času ho nebolí
utišit ho může jen Tvůj hlas.
Autor lady oToman, 09.12.2010
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, labuť, CULIKATÁ, zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

STříbrné...teda uranové
jestli je to ten Jáchymov:)

09.12.2010 20:12:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí