ach ta zmrzlá okna

ach ta zmrzlá okna

Anotace: ....

Přicházím se zamyšlením
k zamrzlým dveřím
Přátelství už neveřím
a od dveří odcházím
Přicházím s pláčem
k ojíněnému oknu
Na lásku už jdu s pohrabáčem..
pro jí ani prstem nehnu...
Svádím to tu na zimu
tak se ti omlouvám
I kdyby byl začátek podzimu
tak lásce nepropadám
nejsem robot..
Jen srdce mě bolí
obout se do starých bot
A vydat se hledat lásku to srdce nedovolí!!
tolik šrámů co už má
to není vůbec zdravé
Nedávaní nepomáhá
nechci aby ve 20 bylo vbez citu REZAVÉ..
Príchází jaro okna tají
zpěvní ptáci prilétají...
Srdce snimi taje
možná že se něco stane....
a srdce novou šanci dostane!????
Autor nelinQa, 10.12.2010
Přečteno 407x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí