Sněhové vločky

Sněhové vločky

Anotace: ... POZOR: Dílo obsahuje expresivní výrazy (poznámka editora)

Pod vlivem počasí, šourám se do práce,
klouzat se na silnicích,je velká legrace.
Autem si řítím nezkrotnou rychlostí,
oči mám v sloup nad cizí blbostí.
Že v noci napadlo 10 čísel bílé sračky,
kdo by to uklízel, když státu na to došly kačky.
Záda mám mokré, sundavám sako,
támhleten v příkopu, ten jel jak pako.
Venku to klouže, prý to nevěděli,
povím vám vážení, mokrá jsem až na pr…i .
Takhle ta zima, je fakt paráda,
když v česku všude kolabuje doprava.
Nechci jet nikam ani za miliony,
všude to ucpaly velké kamiony.
Už má zas sněžit, já to fakt seru,
s dalšími přívaly ráno se peru.
Silničáři ve zprávách dostanou čočky…

Vlastně:



Tak krásné jsou - sněhové vločky :-D
Autor Ninka, 10.12.2010
Přečteno 504x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, James Libustka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:))

10.12.2010 14:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí