Náledí

Náledí

Anotace: "K"

Kluzištěm se chodník stává,
v bocích cítím skřípání.
Balanc držet zabrat dává,
v malíku mám padání.

Elegance vzala za své,
nohy místa nedrží.
Lachtana zas házím - po sté!
to jednoho napruží.

Takže znova z břečky vstávám,
ždímu zadní těla část.
Na kroky si majzla dávám,
než udělám znova bác.

Náledí je hrozná sviňa,
pro jistotu chce se mstít.
Ač se zima zdává prima,
já zadek modrý nechci mít!
Autor Analisieren, 10.12.2010
Přečteno 363x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., jitka.svobodova, labuť, 6thSun, Jiná, Any 4
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Modré pozadí,nic moc...
a pak se posadit,auuu.

11.12.2010 14:00:00 | Květka Š.

Taky chodím jako namr...

10.12.2010 20:28:00 | 6thSun

:Dvtipná:D

10.12.2010 18:28:00 | Any 4

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí