Zimní příroda

Zimní příroda

Anotace: Byl jsem v prosinci na procházce... Byl jsem jak v dobré náladě, tak jsem byl i smutný...

V zimě příroda spí,
o čem asi hezkém sní.
Zima plná nádechu a chladu,
na zemi třpytí se kus ledu.

Stromy šumí chladným vánkem,
zimní krajina již sluncem svit.
Příroda v zimě, ten chladný cit.
Zimou barví krásně naše tváře.

Je ticho, a zima usínajíc.
Kde je nebe vysoké a modré,
ta bílá oblaka po obloze plujíc…
Tam je vždycky místo nádherné.

Přichází večer…

Modrá obloha již pomalu stmívá,
slunce zapadá pod daleký obzor.
Úplněk se na Tebe hezky usmívá.
Úplňkem se ten sníh třpytne.
Příroda je jako z pohádky,
užíváme si klidu té procházky.
Autor JsemMaličký, 18.01.2006
Přečteno 984x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Smíšené pocity...

15.06.2010 23:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí