Zimní poezie

Zimní poezie

Anotace: ...

Přilétl anděl a křídla měl bílá,
přilétla na saních i paní zima,
rozdala obláčkům k vánocům let,
i mě dala si k té zimě přivonět.

Vločky už nechrlí oblaka vyprahlá,
šach-mat pro dnešek, obloho zatáhlá.
Mrazem vzduch maluje, jak ten, kdo miluje,
krajkový život s pohádkou bílou,
tapety do okenic po nocích s milou...
zvonečky štěstí v uších i na náměstí,
mátový čaj a v srdcích máj...

Krásné vánoční svátky Vám všem !
Autor Mersii, 26.12.2010
Přečteno 681x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná a něžně napsaná básnička.

26.12.2010 20:41:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí