Nejde mi do hlavy...

Nejde mi do hlavy...

Anotace: Nejdou mi do hlavy bělaví vrazi

Nejde mi do hlavy...klepu se zimou.
Nejde mi do hlavy...vlaštovky hynou.
Nejde mi do hlavy předlouhý let.
Nejde mi do hlavy...nepřijdou zpět.

Nejdou mi do hlavy studené mrazy.
Nejdou mi do hlavy bělaví vrazi.
Nejdou mi do hlavy překrátké dny,
nejdou mi do hlavy marnivé sny.

Nejde mi do hlavy naposled zamávat.
Naposled říkám,že neumím prohrávat...
Až potom odletíš do modré vánice,
nás lidi zachvátí prokletá zimnice.

Než bude pozdě už..,než srdce zkamení..,
přines mi od Jihu sluneční znamení...
Rozluč se vlaštovko, odlétni do nebe...
já budu do jara vzpomínat na tebe !
Autor Magna, 20.01.2006
Přečteno 585x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to svoje kouzlo. Jenom doporučuju nepsat to tak rozvleklý, ale sesadit ty veršíky vedle sebe. Za 100.

24.01.2006 13:25:00 | Daniel S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí