SUP

SUP

Anotace: Nechutný to supí život.

Líbezná vuně, daleko jí je cítit.
Nějaký umrlec, to si nechám líbit.
Odkudpak se ona line-
To jen stařec hyne.

Letím já k němu,
zobákem maso trhám.
Neznám já něhu,
když tak velký hlad mám.

Ruku nemá,
něco jí utrhlo.
Noha již je ohlodaná,
nejsem žádné nemehlo.

Břicho rozervu.
Vnitřnoti spolykám.
Pořádně se naperu,
nikomu nic nenechám.

Po tom činu vše uklidím.
Nikdo nepozná už nic.
Nasycený si já letím,
Škoda, že nebylo ho víc.
Autor Nutter, 29.12.2010
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí