Tráva :p

Tráva :p

Anotace: zkusmě

Na zánět průdušek dám si hrst tabletek ,
babiččin čaj na zánět průdušek a taky hlavně,
trávu do hlavně týhle alobalový věci, víme všeci,
že trává léčí přeci :D
Autor LaBiL, 30.12.2010
Přečteno 617x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí