Vánoce

Vánoce

Anotace: vánoce na sněhu

Příroda si to jen tak umane.
Teplota klesne a kapka vody zmrzne.
Copak se brzo stane?
Vločka na zem spadne.

Padá s naprostou lehkostí.
Tobě se na nose zastaví.
Lehce zastudí, ale dál už neletí.
Tvým teplem se roztopí.

Rtuť nám klesá stále níž.
Je zima, to již jistě víš.
Snížek nám jistě vydrží
a Vánoce budou na sněhu, uvidíš !!
Autor Nutter, 30.12.2010
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí