Podzim

Podzim

Anotace: Jak běží čas...

Podzim
Příjde, zabaví létu kyj,
s paletou a barvami,
v tu dobu si ruce myj,
aby nezahambilo to jeho tón hraný harfami.


Pohladil mě po vlasech,
utěšil mou bolest,
rozhlédl se po lesech,
zda li na něj nečíhá žádná lest.


Oči mladíkovi zářily,
jak krásnou udělal to krajinu,
ptáčci se o hudbu snažili,
rozjasnili by i řeky hladinu.


Z pole k dohledu jsou kameny,
vzduch čerstvý,
mé smysly krásou zcela zmámeny,
poletují za zásobou přírodního bohatsví.


Netuším, jak podzimu poděkovat,
velmi mi pomohl,
ptáčci si opět začali prospěvovat,
práci velkou zmohl.
Autor Blacky, 31.12.2010
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí