Kapka deště

Kapka deště

Anotace: Řve v mlčení...

Na zem nevině spadne,
magická může být,
nebo leží v potoce na dně,
můžeme o ní snít.


Padá každý den,
protivná, vlezlá, ale pro mě vždy jako kapka deště,
zdá se ti sen,
já na ty nebezké slzy křičím ještě!!!


Hladí, chladí,
dokážou ublížit,
jejich mládí,
ví, jak se mají krásně blyštit.


Rozkoší svou,
táhnou mě k sobě,
důší mou,
už procházejí v hlavní chodbě.


Miluju déšť,
nepřestanu ani u něj,
neříkám již kéž,
však truchlím denně!!!
Autor Blacky, 31.12.2010
Přečteno 426x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí