Lékem na zimní nudu je Istanbul

Lékem na zimní nudu je Istanbul

Anotace: . . .

Zimní nuda
nuda nuda nuda
nic mě nebaví
jenom mazlení
jinak nuda nuda nuda nuda,
jinak nuda nuda nuda nuda.
Jel bych třeba do Istanbulu,
ale taťka mi řek, že tam neni bezpečno
a co nadělám,
dokud bydlíš tady, musíš nás poslouchat,
a co nadělám,
na tejden se přestěhovat jinam
do Istanbulu
Autor Jan D., 22.01.2006
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí