Letní den

Letní den

Anotace: taková spíš říkanka:)

Už chci teplo!
Nemám ráda zimu!
Chci tvojí konejšivou víru
Chci na břehu řeky se brouzdat
Chci po dlouhých večerech se loudat
Z vedra padat únavou
A pozorovat oblohu modravou
Chci vidět ptáky a trhat vlčí máky
Jak plástvě medu
Až tak sladký jsi
Letní dne ty chybíš mi!
Autor Metal Lady, 14.01.2011
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí