Leze pavouk

Leze pavouk

Anotace: ...proč bychom se netěšili...

Leze pavouk po stropě
kouká co by slupl
mouchu nechá v zásobě
do hrnku mi hupl

-------------------------
zavřeli kravičku v kravíně
ona se dívá tak nevinně
bučí ach bučí chce seno žrát
o trávě se jí může jen zdát
-----------------------------

na parapet kočka vlezla
v sedmém patře v pokoji
pejsek tlapkou ťukl do ni
za pohled mu nestojí
--------------------------

skáče žába po silnici
pak si skočí do mechu
zelenou a hnědou svítí
spadla k místu oddechu
Autor jaroslava anna, 16.01.2011
Přečteno 360x
Tipy 10
Poslední tipující: carodejka, Gabrielle, hypertenze, labuť, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké hrátky se zvířátky.

06.02.2011 00:34:00 | carodejka

Hezké říkanky, co jich napsat víc a vydat sbírku pro děti??

19.01.2011 14:33:00 | hypertenze

to je pěkný..St..

16.01.2011 20:54:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí