Les

Les

Anotace: .............

LES

Lesa šum, stromů vábení,
kouzlo přírody – lesa mámení.

Stromy si jsou navzájem tolik podobné,
jejich půvaby stejně obdobné.

Klid a atmosféra tohoto místa,
ze všech koutů srší zvláštní jiskra.

Lesní víly, duše stromů,
nebojíš se děště ani hromů.

Hluk - smog toť obrázkem města,
naštěstí existuje tato lesní cesta.

Nechat se pohltit a vstoupit,
krása přírody nedá se ničím koupit.
Autor Samanta, 19.01.2011
Přečteno 354x
Tipy 4
Poslední tipující: Puskin, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí