Pes útěkář

Pes útěkář

Anotace: ... o našem milovaném Kvídovi

Mazel Kvído zdrhá jak jen může,
na ostnáči zbývá jenom kůže.
Jelikož tak činí dvakrát týdně,
řešíme to jak jinak než klidně.

Obvoláme všechny naše známý.
"Není Kvído zrovna někde s vámi?"
Zkusíme i stopadesát šetku,
kdyby na své cestě potkal švestku.

V útulku už mají dávno plno,
posílaj je po svých směrem Brno.
Křižujeme město teď už v ráži,
jeho trasy máme přeci v paži.

Najednou ho vídím jak se směje,
na silnici a prý co se děje?
Jako kdyby říkal "Neměj strachu"
"Sbírám, co ty trousíš, vzorky pachu."
Autor Skrat, 19.01.2011
Přečteno 564x
Tipy 17
Poslední tipující: divoska_jaja, Jiparo, Gabrielle, Helena Lovecká, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsal jsi to vážně hezky!
Psi si píšou PeSeMeSky :)

21.01.2011 07:59:00 | Jiparo

Nám utekl minulý týden na ulici za fenkou:-))).Uličník:-)))

19.01.2011 18:40:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí