Beskydy, Beskydy

Beskydy, Beskydy

Anotace: Věnováno horám

Sbírka: Beskydy

Beskydy, Beskydy
hory mé zelené,
já k Vám rád chodívám
po cestě z kamene.

Beskydy, Beskydy,
jarem rok začíná.
Louky jsou zbarveny
do žluta, do bíla.

Beskydy, Beskydy,
když příjde léto,
lidé pak na poli
sklízejí žito.

Beskydy, Beskydy,
jaké jste na podzim?
Poseté barvami.
Kolika, co já vím?

Beskydy, Beskydy,
v zimě jste bílé.
Přesto však, Beskydy,
stále jste milé.
Autor Puskin, 22.01.2011
Přečteno 744x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Boudicca, Mbonita, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny hory - KRÁSA

22.01.2011 22:44:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí