Zakletí země

Zakletí země

Anotace: ...no tohle se mi moc nerýmuje XD...

Lístečku lehký i kořeni pevný,
Ty slyš hlasu mému.
Zabraň přístupu těm, kdož ublížit chtějí,
A těm, kdož trýzněni jsou, dodej ochranu.
Autor Snící čarodějka, 23.01.2011
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí