Zaklínání růží

Zaklínání růží

První lístek rudé růže,
Zlé síly pevně sváže.
Druhý lístek růže černé,
Odvede přízraky do propasti temné.
Třetí lístek zlaté růže,
Od chudoby a nouze nám odpomůže.
Čtvrtý lístek růže bílé,
Dobré duchy přivede v plné síle.
Pátý lístek z růže modré,
Štěstí přičaruje, tak se stane.
Autor Snící čarodějka, 25.01.2011
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí