Trůba

Trůba

Anotace: O dominantě Štramberka

Sbírka: Beskydy

Kamenná panna
každý den z rána
do kraje kouká,
kde les, kde louka,
co lidé v kraji
z rána dělají.

Co nového v podhradí
nové jitro prozradí.
Támhle běží cestička,
vypadá tak maličká.
U cestičky domečky,
na obzoru kopečky.

Stojí tu již mnoho let.
Kolik, neřeknu Vám hned.
Jak tak věky věkem jdou
plno věcí přinesou.
A tak pod tou slavnou věží
malé město Štramberk leží.
Autor Puskin, 29.01.2011
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí