Skrytá

Skrytá

Anotace: růže za vlčí mák...

Zoraná pole s příchutí spánku,
přikryta ze sněhů studánkou,
stromy v alejích zpívají,
pod pohlazením paprsků slunečních.

Růže v koutcích dálavých,
převlečena za mák rudých polibků,
bez trnu kolikrát už bezradná,
bojí se, zásluhou mraků s příslibem sněžení.

Ta pole co konce nemají,
žijí jen žijí životem svým,
slovem neznají svět,
bez očí nic neříká jim krása.



Neznámá nám jsou ta slova,
co v šepotu slunce a zem mezi sebou křičí.
Autor Láďa, 30.01.2011
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí