DIVOŽENKA

DIVOŽENKA

Anotace: Zlín, 1. 2. 2011

Co se děje, divoženko?
Že chceš vstávat, nevěřím.
Ještě jaro není venku.
Vrať se zpátky do peřin.

Zavři oči, divoženko.
Všude kolem leží sníh
a mráz kreslí na okénko.
Umrzla bys v závějích.

Jen klidně spi, divoženko.
Na jaře někdo si tě vzbudí.
Dočkáš se brzy, za chvilenku.
Tak už to na tom světě chodí...
Autor Kopretinka:-), 01.02.2011
Přečteno 427x
Tipy 17
Poslední tipující: Jurdai, Jenda P., kolinko, Zayo, labuť, Gabrielle, Linzerka, CULIKATÁ, dream in emptiness, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí