Země ,Slunce ,Vesmír

Země ,Slunce ,Vesmír

Anotace: tato báse je jen tak na zkoušku jak se osvědčí ,tak prosím o komentáře.

Zeměkoule ,matko krásná
tys nám život vždycky dala.
Život ty nám vždycky dáš ,
pak nám ho i můžeš brát.
Ach ty otče matky matek ,
barev ty vždy beze známek.
Ty to srdce žádný nemáš ,
tvoje dcera ti ho dělá.
Dcera Slunce ,dcera Země ,
sou si blízké,přitom denně ,
obě žijí ,
na půl dlaně.
Autor teiza, 13.02.2011
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezůstávej při jedné básni,je to zajímavé,i když to všichni známe.

13.02.2011 15:04:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí