Podzim

Podzim

Anotace: ...

Malé děti piští,
když začne padat listí.
Sbírají jej a pouštějí draky,
ze spadaných větviček vyrábí praky,
jenže když s nimi vyjdou ven,
střílejí kameny do oken.
Když je podzim, teplo už není-
-většinou je jak když se čerti žení.
Avšak ty úžasné listy-ta krása
jsou pro mou náladu veliká spása-
-tou krásou zůstane přes podzim dobrá,
když prší, i když je obloha modrá.
Autor Cataliina, 16.02.2011
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Dragita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí