Vločka

Vločka

Anotace: Miluju zimu a miluju sníh. Snad proto jsem opěvovala vločky...

Ty třpytivé střípky bílého koberce
létají ve větru, lehají na zem.
Skládají obrazce ve velké mozajce,
koukej, jedna dopadla právě až sem!

Jen otevři dveře a poslouchej,
slyšíš to krásné ticho?
Možná i rolničkám naslouchej...
Teď! Slyšels' jak to cinklo?

Sněhová vločka přisedla k jiné,
cinknutím oznámila "jsem tu".
Buď potichu a měj oči otevřené,
možná zachytíš, co vzkazují světu!
Autor Tezia Raven, 24.02.2011
Přečteno 413x
Tipy 12
Poslední tipující: light.angel, Elizabeth, Gabrielle, Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí